Salg og vejledning af kemi

Salg og vejledning af kemi

"Når kun det bedste er godt nok!"


Dansk Spa & Pool Teknik er forhandler af kemi og rengøringsudstyr, der kan holde din pool hygiejnisk og ren. Vi står klar til at hjælpe og rådgive, så du får den bedste service. Ring gerne på 21776080 for en vejledning i vandkemi og et uforpligtende tilbud på kemi eller diverse rengøringsudstyr.

Salg af pool- og spakemi

Kontakt os for information om priser på bl.a. klor-produkter, 14% svovlsyre, salt, pH-minus og pH-plus til brug for din vandbalance. Vi forhandler også test-sæt til tjek af vandbalance, filtersand og kul til dit pool- og spaanlæg. Vi har fokus på kemiprodukter af god kvalitet. Vi forhandler primært kemi af mærkerne HTH, Saniklar, SpaCare og Bayrol, der er din garanti for et rent og bakteriefrit badevand.

Produktvejledning

1

Klor: Du skal tilsætte klor i vandet til dit svømmebassin eller din spa, så du forhindrer bakterier og mikroorganismer i at sprede sig i vandet. Klor holder vandet rent og klart med sin desinficerende og rensende egenskab. Klor er et basisk produkt. Hovedreglen er, at et kloret badevand skal have en pH-værdi på mellem 7,0-7,4, hvor det er neutralt. Afviger vandet fra denne pH-værdi, er det nødvendigt at tilsætte en anden form for kemi som fx. pH-minus for at få klorværdien ned igen eller pH-plus for at få den til at stige, til den rammer en neutral pH. Er pH-værdien under 7 er den sur, er pH-værdien over 8, er vandet basisk (alkalisk).


Dansk Spa & Pool Teknik anbefaler brug af HTH Granulat, Saniklar/HTH Tempo Sticker og Saniklar Maxi 2000 til din pool. Til din spa anbefaler vi klorprodukter fra SpaCare.


HTH Granulat er et let opløseligt klorgranulat lavet på calciumhypochlorit (ustabiliseret klor), der derfor ikke danner klorlås i din pool, modsat risikoen ved stabiliseret klor.

Saniklar/HTH Tempo Sticker er et desinfektionsmiddel til kontinuerlig dosering af klor til poolen. Det er sammenpresset HTH Granulat, der sikrer en jævn tilførsel af desinfektionsmiddel til poolen. Placeres i skimmeren eller i teknikrummet.

Saniklar Maxi 2000 er en langsomt opløselig, stabiliseret, klortablet på 200 gr., der over en uge afgiver en dosering af klor, floknings- og algemiddel.

SpaCares SunWac 12 klortabletter giver rent og velduftende vand i dit spabad. Tabletterne er tilsat organisk egyptisk mynteekstrakt, som giver en dejlig, afslappende duft samtidig med, at kloren i tabletten sikrer, at vandet er rent. Produktet er udviklet i Danmark og passer til alle vandtyper i Skandinavien. SunWac 12 skal blot tilsættes før og efter bad.

2

Antiklor: Bruges til at fjerne klor eller brom i vandet, hvis du har tilsat for meget klor/brom i vandet og har fået en for høj klorværdi i dit badevand (højere end 5 mg/l). 

3

14% svovlsyre: Bruges til at sænke pH-værdien i automatiske doseringsanlæg. 

4

pH-minus og pH-plus: Bruges til at regulere din pH-værdi i badevandet. En ureguleret pH-værdi gør, at kloret ikke kan arbejde i vandet.

5

Salt: Bruges i saltvandsbassiner, hvor man via klorelektrolyse producerer sin egen klor.

6

Klaringsmiddel: Et flydende flokningsmiddel, der bruges til hurtigt at forbedre poolvandets klarhed. Det fungerer som en “magnet”, der samler de partikler, der gør vandet gråt og uklart, i større flokke, som derefter bl.a. kan støvsuges bort fra bunden, hvor de har samlet sig. De samlede partikler kan fjernes fra filteret ved returskylning.