Trapper og stiger

Trappe og stige til pool

Svømmebassin med trappe eller stige


Når du bygger et svømmebassin, er der mange muligheder for at sætte eget præg på udseende og materialer. Du skal også gøre dig tanker om, hvilken funktion poolen skal have for dig. Her skal du blandt andet tage stilling til, hvordan du kommer op ad og ned i vandet. Ønsker du mest muligt plads i bassinet til svømning og leg, kan en monteret vægstige i rustfrit stål være løsningen. Ønsker du en mere enkel og behagelig op- og nedstigning af poolen, kan løsningen være en faststøbt trappe i poolen.

Svømmebassin med trappe


Et svømmebassin med trappe giver dig en behagelig ned- og opstigning af vandet. Der er mange muligheder for at designe trappen, så den passer til netop dit behov. Du kan lave en trappe i siden i den ene ende af poolen, lave en trappe i siden, der går ud fra poolen eller fx. lade trappen komme ned i poolen som en del af en samtalerepos i den ene ende. Kun fantastien sætter grænser for de muligheder, der er. På siden her kan du finde inspiration til, hvordan du kan lave din pool med trappe. 

Svømmebassin med stige


En fastmonteret stige i rustfrit stål er en enkel og billigere løsning end at lave en pool med trappe. Fordelen ved en stige er, at den ikke optager ret meget plads i selve poolen, da kan være monteret fast på bassinkanten og hænge fast på en af poolens sider.

Billede 1 - Vorkvej
Odense pool 1
20230615_162651
Billede 1
Pool, Vejle
Odense Pool 2
Pool med lys
Pool luftfoto
ladder-gf6160eab2_1920
IMG-1781-01
Blå-Pool-1024x498
Maranello-IW
Maranello-Dusty-Grey5
Antracit-Black
IMG-1771-1280x853
Athen1 Scandi-Roc
Kiruna21 Scandi-Roc

Hvordan bygger man et svømmebassin?

Der er mange skrøner og forkerte udsagn på nettet, når det kommer til, hvordan du bedst bygger en pool.

Det behøver ikke være særligt kompliceret, men der er mange overvejelser, du skal gøre dig, før du tager det første spadestik.

Hvis du gerne vil undgå unødige og ærgerlige fejl, så få professionel hjælp. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak.