Kantfliser

Kantfliser og terrassefliser

Kantfliser og terrassefliser til poolområde


Vores virksomhed sætter stor værdi i at bruge materialer af den rigtige kvalitet. Vi er derfor bl.a. forhandler af kantfliser og fliser til dit poolområde fra Scandi-roc.dk. Se flere oplysninger om serierne på linket her: Kantfliser & Terrassefliser » Scandi-Roc

Skimmerpool
Pool
Modena-Bltic-Light-Grey2
Kiruna21 Scandi-Roc
Kiruan21 Scandi-Roc
Napoli2 Scandi-Roc

Naturstens kantfliser


Natura er et eksklusivt valg til en kantflise. Det er en natursten, der er skåret ud af blokke. Serien består både af kantfliser og fliser til terassen omkring dit poolområde. Natura-flisen kan leveres i et bredt udvalg og findes både som lige fliser, radiusfliser og hjørnefliser. Det giver dig mulighed for at forme din pool, lige som du ønsker.


IMG-20181012-112231
Maranello-IW
Maranello-D.black-Basseng.no-2
Maranello-Dusty-Grey5
Ceramic-paving-60x60

Keramiske kantfliser i porcelæn


Ceramica er det elegante valg til en kantflise. Du får et produkt af keramisk porcelæn, der giver din pool et unikt udtryk. Serien består af 20 mm fliser, der er egnede til både udendørs og indendørsbrug omkring dit poolområde. Ceramica-serien findes både som lige fliser, radiusfliser og hjørnefliser. Det giver dig mulighed for at forme din pool, lige som du ønsker.

Pool 6
IMG-1771-1280x853
Floirda4 Scandi-Roc
Athen1 Scandi-Roc
Athen-Antracit-Black
IMG-1781-01

Beton kantfliser


Rustica er en kantflise støbt i beton. Serien findes i mange forskellige farver og designs, der giver dig et utal af kombinationsmuligheder. Rustica-flisen findes både som lige fliser, radiusfliser og hjørnefliser. Det giver dig mulighed for at forme din pool, lige som du ønsker.


Sparta-Coping-1
Olympia-paving-Sparta-1
Sparta-Indain-Beige

Vådstøbte kantfliser


Olympia er en smuk serie af vådstøbte kantfliser i de lyse farver Indian White og Indian Beige. Serien findes som glat flise eller som en flise med struktur. For at skabe en mere sydtropisk stemning omkring dit poolområde, kan du endvidere vælge Olympia-seriens tilhørende belægningsfliser.

Hvordan bygger man et svømmebassin?

Der er mange skrøner og forkerte udsagn på nettet, når det kommer til, hvordan du bedst bygger en pool.

Det behøver ikke være særligt kompliceret, men der er mange overvejelser, du skal gøre dig, før du tager det første spadestik.

Hvis du gerne vil undgå unødige og ærgerlige fejl, så få professionel hjælp. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak.