Skimmerpool

Skimmerpool

Hvordan bygger man et svømmebassin?

Der er mange skrøner og forkerte udsagn på nettet, når det kommer til, hvordan du bedst bygger en pool.

Det behøver ikke være særligt kompliceret, men før du tager det første spadestik, er der nogle overvejelser, du bør gøre dig, for at få det bedst mulige resultat. 

Hvis du gerne vil undgå unødige og ærgerlige fejl, så få professionel hjælp. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak.

Svømmebassin med skimmer

Et svømmebassin med skimmer har et udløb i toppen af vandoverfladen, der opsamler skidt og snavs. Skimmeren er koblet sammen med svømmebassinets rensningsanlæg og søger for overfalderensning af vandet. Sammen med bundsuget sikre skimmeren vandcirkulation og filtrering, det sker blandt andet ved, at vandet bliver suget hen til skimmeren, renses og pumpes tilbage i poolen. En skimmerpool er et attraktiv valg, da det er en effektiv og flot løsning til din pool. Og som en ekstra bonus, er en skimmerpool også det biligste valg til dit poolprojekt. 

Sandkaas Familiecamping
Skimmerpool
Pool, Vejle
Pool, Vejle Fjord
Pool med lys
Renovering af glasfiberpool
Pool med udsigt
Pool solnedgang
Springvand dyser

Teknikken til dit svømmebassin

At have et svømmebassin kræver plads til teknikken, der skal holde poolen kørende. Dit teknikrum skal laves et tørt sted som fx. i din kælder, et i skur, i din garage/carport eller et rum under eller i forbindelse med svømmebassinet. Det er vigtigt, at pumpe og filter er placeret så tæt på bassinet som muligt for at udnytte pumpens kraft optimalt, og så du kan minimere dit varme- og elforbrug.  Det kan være en fordel, at teknikrummet er aflåst.

Vandpleje af dit svømmebassin

At have et svømmebassin kræver, at du i højsæsonen regelmæssigt tjekker kvaliteten af dit badevand, så vandet forbliver rent og klart, og du får den mest optimale badekomfort. Dette er også vigtigt for, at bassinet doseres korrekt med kemikalier og plejemidler.

Du kan tjekke værdien af dit badevand med et testsæt for at finde frem til pH-værdi og klorindhold. En tommelfingerregel er, at almindeligt vand har en pH-værdi på ca 7.

Advarsel!! Du må ALDRIG blande kemikalier og pool-plejemidler. Det kan være livsfarligt, selv ved små mængder, da der kan udvikles klorgas. Gør det til en vane at håndtere de forskellige kemikalier i særskilte spande, og opløs altid plejemidler i lunkent vand, inden du kommer dem i svømmebassinet. Dette gælder dog ikke for klor-tabs, der opløses i skimmeren. Vent ca. 30 minutter mellem tilsætningen af de forskelige midler til vandet.